Over ons

Simver is een haar- en schoonheidsmerk dat succes heeft gevonden op bol.com, het toonaangevende e-commerce platform in Nederland. Opgericht door een groep vriendinnen met een passie voor de schoonheidsindustrie, is Simver snel uitgegroeid tot een vertrouwd en geliefd merk voor mensen in het hele land.

Wat Simver onderscheidt is onze inzet om alleen de beste ingrediënten in onze producten te gebruiken en onze toewijding om ze zo betaalbaar mogelijk te maken. Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot hoogwaardige haar- en schoonheidsproducten, ongeacht hun budget.

Ons merk is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de wereld om ons heen. Van het weelderige groen van het regenwoud tot het sprankelende water van de oceaan, wij geloven dat de natuur alle antwoorden heeft als het gaat om de verzorging van ons haar en onze huid. We innoveren voortdurend en zoeken naar nieuwe manieren om het beste van de natuur in onze producten te brengen, door ingrediënten op basis van planten te gebruiken en nieuwe technieken te ontwikkelen om ze te oogsten en te verwerken.

Bij Simver streven we ernaar onze klanten te helpen zich op hun best te voelen en hen in staat te stellen zichzelf uit te drukken door middel van hun haar- en schoonheidskeuzes. Ons succes op bol.com is een bewijs van de kwaliteit en effectiviteit van onze producten, en we zijn onze klanten dankbaar dat ze voor Simver kiezen. We kijken ernaar uit om te blijven voldoen aan de haar- en schoonheidsbehoeften van mensen in heel Nederland.